1. Arbeiders op uitzendbasis

Zij ontvangen hun vakantiegeld via de Rijkdienst Jaarlijkse Vakantie. Het vakantiegeld voor arbeiders wordt één keer per jaar uitbetaald en dit in het jaar volgend op het jaar van de geleverde prestaties.

Periode van uitbetaling: Tussen 2 mei en 30 juni.

Hoeveel? Voor arbeiders is het vakantiegeld ongeveer gelijk aan 15% van je verhoogde brutojaarloon (108%) of het bedrag van ongeveeracht weken loon in geval van een voltijdse tewerkstelling.

2. Uitzendkrachten-bedienden

Heb je al uitzendkracht-bediende gewerkt? Dan ontvang je wekelijks het enkel- en dubbelvakantiegeld samen met je loon. Je ontvangt het vakantiegeld dus niet op vrije dagen, maar wel vooraf.
Je kan dus best een centje aan de kant zetten voor die mooie zomermaanden in het verschiet!

Wat zijn de voordelen om te werken als uitzendkracht

1. Wekelijkse verloning

Wist je dat jouw loon iedere week gestort wordt als je als uitzendkracht aan de slag gaat? Je moet dus geen maand wachten zoals andere werknemers!

2. Een vast contract!?

Onze vacatures bieden na een positieve inwerkperiode bijna allemaal een vast contract!
Uit studies blijkt dat 50% van de interimkrachten binnen het jaar doorstroomt naar een vaste job.

3. Flexibiliteit

Als uitzendkracht hang je niet vast aan een job en toch ontvang je identiek hetzelfde loon en voordelen die een vaste werknemer ook heeft. 10 tot 15% van de uitzendkrachten wil zelfs niet overstappen naar een vaste baan omdat ze de flexibiliteit niet willen kwijtspelen.

4. Professionele hulp

Uitzendconsulenten kunnen jou steeds begeleiden in de zoektocht naar een geschikte job. We zorgen voor een persoonlijk, diepgaand gesprek, kijken naar jouw eisen en gaan actief op zoek. Kortom, je staat er dus niet alleen voor!

Hoe vind ik snel een nieuwe, interessante job?!

1. Weet wat je zelf wil!

Er is niets zo vervelend bij een interview als de kandidaat niet weet wat hij of zij wil. Uiteraard heeft iedereen werk nodig, maar solliciteer niet lukraak. Solliciteer waar je sterktes en interesses liggen. Stel een lijst op wat je verwachtingen zijn zodat je perfect kan overlopen bij iedere vacature of sollicitatie wat voor jou cruciaal of belangrijk is.

2. Spontane solliciaties

Stel je kandidaat ook al is er momenteel geen openstaande vacature. Er zijn altijd mogelijkheden bij een bedrijf, maar ze staan misschien (nog) niet open voor het grote publiek! Als jij kan zorgen dat je op de juiste plaats en juiste moment kan binnensluipen, kan je misschien wel aan de haal gaan met jouw droombaan!

3. Werk zoeken kost tijd. Veel tijd!

Leg periodes vast in jouw agenda zodat je ongestoord kan solliciteren. Enorm veel mensen onderschatten de duur die ze nodig hebben voor het vinden van een (nieuwe) job. De combinatie met jouw huidige job, huishouden en andere taken kan enorm doorwegen.
Er komt meer bij kijken dan enkel het internet afschuimen. Het doorlezen van vacatures, opstellen van een goede cv en gepersonaliseerde motivatiebrief kan al enkele uren in beslag nemen. Vergeet ook niet dat je waarschijnlijk verschillende malen een sollicitatiegesprek zal moeten inplannen en afleggen.
Plan daarom zoveel mogelijk periodes in zodat je kan werken aan jouw toekomst!

4. Kom met ons praten

Bij Edco Jobs zijn we zeer open minded. Iedereen heeft zijn eigen en unieke loopbaan. De economie is in volle bloei, dus waarom zou jij geen job vinden? We kunnen jou helpen met het opstellen van een goede cv, geven jou tips waar je op moet letten bij sollicitatiegesprekken (zie alvast onderstaand artikel) of brengen samen met jou de mogelijkheden in kaart.
Edco Jobs is er voor jou.

5 tips om van jouw sollicitatiegesprek een succes te maken!

01.
Weet wat belangrijk is voor jouw mogelijk toekomstige werkgever en wat de activiteiten zijn.

01.
Weet wat belangrijk is voor jouw mogelijk toekomstige werkgever en wat de activiteiten zijn.

02.
Geloof in je zelf.

02.
Geloof in je zelf.

03.
Straal energie uit!

03.
Straal energie uit!

04.
Vragen, vragen en nog eens vragen!

04.
Vragen, vragen en nog eens vragen!

05.
Ken de sollicitatieprocedure en spreek concreet af.

05.
Ken de sollicitatieprocedure en spreek concreet af.

Niet gevonden wat je zocht?

Twijfel dan niet om ons te contacteren.